Ben jij een Marketing /Communicatie student met ervaring met sociale media? En zoek jij een stageplek bij een bevlogen, maatschappelijke organisatie? Dan ben je bij ons bij het goede adres!

Functie-omschrijving

Stichting Attanmia is al sinds 2007 in en om Rotterdam bezig met verschillende maatschappelijke projecten. Vanaf 2018 wil wij ons uitbreiden naar andere gemeenten, zowel binnen als buiten Zuid-Holland. Om Stichting Attanmia meer op de kaart te zetten voor zowel partners als deelnemers, zoeken we iemand die ons kan ondersteunen in het opzetten en uitvoeren van een plan om meer naamsbekendheid te genereren. Dit doen we graag door middel van opzetten van nieuw logo, huisstijl, organiseren van evenementen en een social media strategie.

Wij vragen

Om in aanmerking te komen voor deze stage voldoe je minimaal aan de volgende eisen:

·         Je volgt een relevante studie op HBO/WO-niveau;

·         Je bent op de hoogte van verschillende trends op Social Media;

·         Je spreekt goed Nederlands (Arabisch is een pré);

·         Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;

·         Je bent creatief en vindt het leuk om nieuwe strategieën, evenementen en inhoud van berichten te ontwikkelen;

·         Je kan goed zelfstandig als in teamverband werken;

·         Je bent maatschappelijk betrokken en kan je vinden in de projecten van de stichting

Wij bieden

·         Een informele organisatie met een gezellig team om in te werken;

·         Vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen ideeën uit te werken;

·         Flexibele werkplek;

·         Kleine stagevergoeding.

Omschrijving organisatie

Stichting Attanmia is een non-profit organisatie in Rotterdam die projecten ontwikkelt, financiert en ondersteunt op het gebied van sociale vraagstukken. De stichting zet zich actief in voor emancipatie, participatie, diversiteit, talentontwikkeling, burgerschap, onderwijs en opvoeding(-sondersteuning).

Op dit moment is Stichting Attanmia onder andere bezig met de projecten Weerbaar Opvoeden tegen Radicalisering, Basis Op Orde en Statushouders Aan Zet.

Interesse?

Stuur je CV en motivatiebrief naar boeddha@attanmia.nl. Als na een kennismakingsgesprek blijkt dat we een goede match zijn, dan kan je per direct bij ons beginnen. Voor vragen kun je naast een mailtje sturen ook bellen naar 06-50243175.